Garance kondice batrie 95 - 100 %

Specialisté na použité iPhony » Blog » Garance kondice batrie 95 - 100 %

Garance kondice batrie 95 - 100 %

Kromě dokonalého designu a kvalitního zpracování určitě očekáváte od iPhonu také perfektní výkon. Největší vliv na něj má baterie a její výdrž.

Pokud patříte mezi náročné zákazníky, nabízíme vám příplatkovou službu Garance kondice baterie 95 - 100 %, kterou nikde jinde nedostanete. Věřte, že rozdíl několika procent v tomto případě hraje velkou roli. Za pouhých 290 Kč získáte telefon s delší životností baterie a také jistotu, že nebudete muset nosit nabíjecí kabel neustále u sebe. Jak dokážeme dodržet záruku vysoké kondice baterie? Ve skladu čekají stovky iPhonů, ze kterých pro vás vybereme ten správný kus, který jste si objednali.

Na e-shopu pro každou kategorii zboží uvádíme zaručenou kondici baterie. Nemusíte se proto obávat, že u zakoupeného telefonu bez příplatkové služby, bude kondice menší než 87 %. Produkty v top stavu (kategorie A+) mají tuto hodnotu minimálně 90 %. 

Stav baterie vašeho iPhonu nejsnadněji zjistíte v Nastavení - Baterie - Kondice baterie. Pro lepší představu doplníme, že spodní hranice pro optimální kondici baterie je 80 %.

Aby baterie vydržela v dobrém stavu co nejdéle, dodržujte alespoň 1 základní radu: nevystavujte telefon extrémním teplotám při nabíjení i používání. Další doporučení pro maximalizaci výkonu baterie najdete např. na oficiálních stránkách Apple.

Všechny dobíjecí baterie postupem času ztrácí kondici a nakonec je bude nutné vyměnit. I s tím vám rádi pomůžeme.