Jak vybrat správný e-shop s iPhony?

Specialisté na použité iPhony » Blog » Jak vybrat správný e-shop s iPhony?

Jak vybrat správný e-shop s iPhony a nenaletět?

Pokud jste se rozhodli pro tuto možnost, poradíme vám, jak si vybrat e-shop s použitými iPhony a nenaletět.

Značka Apple nezískala svoji popularitu pro nic za nic. Minimalistický design, vysoká kvalita produktů a dokonalé fungování - to jsou vlastnosti, které si s ní spojujeme. Toužíte patřit do řad spokojených jablíčkářů, ale je to pro vás trochu drahá legrace? Proč utrácet víc, když jsou v nabídce použité iPhony, které vám budou věrně sloužit dlouhé roky.

 

Jak poznáte podezřelý e-shop

Vyhněte se obloukem prodejcům, kteří nabízí zboží za podezřele nízké ceny. Pro seriózního obchodníka je kvalita na 1. místě, a tomu odpovídá i cena. Jestli po iPhonu už nějakou dobu pokukujete, určitě máte představu, kde se ceny pohybují. 

Rozhodně doporučujeme si najít recenze na e-shop. Převažují ty negativní? Ruce pryč!

 

Jak si vybrat správný e-shop

V dnešní době představují recenze zákazníků to nejlepší vodítko pro výběr správného e-shopu s levnými iPhony. Pátrání můžete zahájit u firemních profilů na sociálních sítích, kam často zákazníci píší svoje pozitivní, ale i negativní zkušenosti. 

Našli jste dobrá hodnocení a u negativních komentářů vidíte snahu prodejce vyřešit situaci? Pak máte vyhráno. 100 % spokojených zákazníků nemá nikdo, ale je důležité vědět, jak probíhá komunikace v případě problému. Chybějící záložka Hodnocení na Facebooku je varovný signál. Zakázané hodnocení od zákazníků může znamenat, že prodejce dostával špatné recenze a raději se je rozhodl skrýt. 

Dalším skvělým rádcem je Heureka. Na základě reálných hodnocení získáte aktuální přehled o kvalitě internetového obchodu. Určitě znáte dotazník s žádostí o hodnocení nákupu. Heureka uděluje modrý nebo zlatý odznak Ověřeno zákazníky e-shopům, na kterých je radost nakupovat. Certifikát nemá prodejce jistý navždy - stačí pár nespokojených zákazníků, a přijde o něj. Protože se jedná o nezávislý systém, recenze není možné na žádost obchodu smazat.

Prošli jste hodnocení, takže o kvalitě obchodníka a jeho silných i slabých stránkách máte přehled. Pořád vám ale zbývá více favoritů a nevíte, podle čeho se rozhodnout?

 

Vyžadujte zboží v té nejvyšší kvalitě

Na iPhone je spoleh. To platí v případě, že se jedná o kvalitní telefon, který má baterii v dobré kondici. Drobné vady na kráse neubírají na životnosti, ale prodávající by měl popsat stav zboží, aby bylo hned jasné, co kupujete.

Protože nám na kvalitě záleží, neprodáváme oproti ostatním prodejcům na trhu repasované telefony, ale pouze originální iPhony. Ty pro vás testujeme a třídíme do 3 kategorií podle odpovídajícího stavu.

Záruka 1 rok není běžná u všech online bazarů, nebojte se na ni zeptat. My věříme tomu, co prodáváme, a záruka 12 měsíců platí i na příslušenství dodávané s telefonem.

Samozřejmostí by mělo být ověření, zda se nejedná o ukradený telefon. K tomu u nás využíváme databázi odcizených mobilních telefonů Policie ČR.

 

Ptejte se po dalších výhodách pro zákazníky

Důležitá je rychlost dodání. Můžeme s radostí říct, že právě té si naši zákazníci cení vedle kvality zboží a skvělé komunikace nejvíc. Kvalitní servis, doprava zdarma nebo malý dárek k nákupu je jen bonus navíc, ale určitě potěší.

Pokud je vaší vítěznou volbou kupiphone.cz, rádi vám pomůžeme s výběrem vašeho nového telefonu.