Proč koupit zánovní iPhone?

Specialisté na použité iPhony » Blog » Proč koupit zánovní iPhone?

Apple se řadí mezi prémiové značky a to se samozřejmě odráží na cenovce jeho produktů. Přestože se vyšší počáteční investice v delším horizontu vyplatí, nemůže si ji dovolit každý. Naštěstí je tady další možnost, jak získat vysněné jablíčko. Pořiďte si zánovní iPhone, který vás mile potěší nejen perfektní kvalitou, ale hlavně skvělou cenou.

 

Získejte nestárnoucí operační systém

Ptáte se, jak si vlastně iPhone dokáže držet vysokou hodnotu po několik let? Kouzlo Apple produktů je v tom, že nestárnou tak rychle, jako je tomu u jiných značek. Je to díky bezplatné podpoře softwaru mobilních telefonů, kterou Apple nabízí minimálně 5 let od uvedení modelové řady. Například nejnovější systém iOS 13 je dostupný i pro model iPhone SE 1. generace, který se na trh dostal v roce 2016. Jednou do roka váš iPhone získá novou verzi operačního systému s jeho nejnovějšími funkcemi. A to je něco, co vám konkurence nenabídne.

 

Neplaťte víc, než musíte

Cena zánovního iPhonu je téměř o polovinu nižší oproti ceně za nový kus. V našem e-shopu je momentálně nejprodávanějším iPhone 8 64 GB, který nabízíme od 7 990 Kč. Ušetříte tak 6 000 Kč* ve srovnání s nákupem nového zařízení. 

Při koupi zánovního iPhonu nemusíte ustoupit z nároků na vzhled. Nabízíme telefony roztříděné podle jejich vzhledu do 3 kategorií. Produkty z kategorie A+ jsou k nerozeznání podobné novému kusu. Patří sem zánovní, nebo krátce použité zboží. Pokud vám nevadí drobná vada na kráse, levnější kousky najdete v kategoriích A a B.

Abychom zákazníkům zaručili 100% funkčnost a tu nejlepší kvalitu, projde každý telefon přísným posouzením a testováním servisního oddělení. Telefon od nás dostanete odblokovaný na všechny české i světové operátory. Váš iPhone bude tedy fungovat se všemi SIM kartami bez jakéhokoliv omezení. Díky důkladné kontrole každého kusu víme, co prodáváme, takže se nebojíme nabízet záruku 12 měsíců

Roční záruka se vztahuje také na příslušenství, které vám dorazí pečlivě zabalené v krabičce spolu s telefonem. Krabička obsahuje USB kabel, adaptér a jehlu na vysunutí SIM.

 

Kde koupit zánovní iPhone?

Při nákupu přes internet nezapomeňte prověřit prodejce, abyste nenarazili na podvodníky. Pokud si nevíte rady, na našem blogu najdete článek Jak vybrat správný e-shop s iPhony, který obsahuje základní rady ohledně výběru správného e-shopu.

*srovnání s cenou za nový iPhone 8 64 GB na iWant, která byla 13.990 Kč ke dni 25. 5. 2020