Vyhlášení vítěze soutěže o Apple iPhone 12 na kupiphone.cz

Specialisté na použité iPhony » Blog » Vyhlášení vítěze soutěže o Apple iPhone 12 na kupiphone.cz

S radostí vám přinášíme vyhodnocení naší nedávno konané soutěže o smartphone Apple iPhone 12 128 GB v bílé barvě. Soutěž probíhala na našem webu Kupiphone.cz

Chtěli bychom nejdříve poděkovat všem, kteří se soutěže zúčastnili. Soutěž byla velmi jednoduchá. Probíhala od 5. srpna 2023 do 17. září 2023. Stačilo na e-shopu zakoupit iPhone, MacBook nebo iMac v libovolné hodnotě, a tím jste byli začleněni do soutěže. Poté už stačilo jen počkat, zda budete tím šťastlivcem, který bude vylosován.

Výhercem se stala Monika Z. ze Strakonic. Srdečně jí gratulujeme k této úžasné výhře!

Všem ostatním, kteří se soutěže zúčastnili, chceme ještě jednou poděkovat a zároveň informovat, že ještě plánujeme další soutěže, při kterých bude možnost vyhrát podobné super ceny. Buďte proto nadále naší součástí, sledujte náš web a sociální sítě, abyste nezmeškali další příležitost.

_________________________________________________________________________

Výherce a cena

Výherce byl vybrán pomocí náhodného výběru užitím generátoru náhodných čísel. Stala se Monika Z. ze Strakonic. Výherce bude kontaktován prostřednictvím e-mailu.

Výhra: mobilní telefon Apple iPhone 12 128GB v bílé barvě IMEI: 355984570566634.

 

Podmínky soutěže

 

Koupě iPhone, MacBook nebo iMac v libovolné hodnotě na e-shopu. 

Vyhodnocení soutěže

Soutěž probíhala 6 týdnů od 5. srpna 2023 do 17. září 2023. Vyhodnocovalo se na základě zaplacených objednávek. Do soutěže se zapojilo 153 zákazníků.